Toffe...min snälla pojkvän..

Ja...nu ska ni få höra lite som jag får gå igenom här hemma! Har ju inte världens smartaste pojkvän alla gånger! Hmm... hehe men man får sig ett gott skratt iaf. Ni har ju redan hört om hunden men här kommer de senaste. :)

Toffe o jag ligger i sängen o ska sova, båda liggandes på mage...

Toffe- Men va e de här..en rumpa?! :)
Jag- Nej de är min höft
Toffe- Nee jag känner ju den här (knuffar till mig med sig med sin höft)
Jag- NÄ! De är min höft o mitt sidfläsk du känner!
Toffe- Nee kolla här, här e den ju (petar med fingret i höften på mig)
Jag- Men idiot! De är ju min höft o mitt sidfläsk!! Jag ligger ju för sjutton på mage jag med!!
Toffe- Jaha, va?! Oj ja men jag menade ju här.. (petar till högre upp mot rumpan på mig) hehe
Jag- Nee de gjorde du ju inte o förresten e de där inte min rumpa de heller. Menar du jag e så tjock att du inte kan se skillnad på mitt sidfläsk o min höft och min rumpa?!
Toffe- haha men så va de ju inte! Ehum...god natt älskling..
Jag- Mm..tack för den... God natt.

Japps..så illa va de, men blir värre...

Igår va jag lite halvpigg på kvällen o hade tänkt ligga o prata o mysa lite.. men va får man för respons då?! "jag e verkligen jätte trött.." Menar va?! Jag blev dissad av min egen pojkvän!! Ändå hade jag verkligen förtjänat lite mys efter att ha polerat min bil hela dagen o vart sååå duktig!!
O då säger muppen "men jag vet att du egentligen förtjänar de när du vart så duktig så jag får väl ställa upp då"
Sen börjar han spä på de hela när vi kommer in på hur "SYND" de är om honom o han måste få ventilera sin ångest inför sina vänner när han träffar dem på juldagen..o då lägger han upp ett scenarium som lät så här.. "vi har satt in ett system att när min brud gör nåt bra så får hon mysa, men hon slutar ju aldrig göra bra saker så jag måste ju mysa varje dag!!"
Stackars liten han måste ha de så sååå svårt!! Men han tänkte verkligen OFFRA sig för min skull för att JAG ville mysa! Nej, jag vände ryggen till o muttra sen somna jag efter några sprarkar o slag på han för han snarkar då sjukt högt!


Bilder

   

Julbord

Nu har vi styrt runt lite här hemma, färgat håret en gång till (blev bättre men inte bra..suck), och gjort oss i ordning. Toffe är och hämtar pappa i stan och lämnar min bil på jobbet då vi ska polera den imorgon och den behöver tina upp lite innan..
Sen blir de julbord, äntligen. Är så stolt över min fina son med, han blev så fin i håret efter jag klippte honom, så nu kan man fixa de och få de riktigt snyggt. Hade han vart äldre och inte min son hade jag tagit han direkt haha (nej så får man inte säga jag vet), men avundas den tjej som får han i framtiden... Underbarast o vackrast i världen! Ska ta kort och lägga ut sen, laddar kameran lite nu bara, men lugn de kommer. hehe
Blev lite planerat inför julen igår med när Toffe jag och Liam va ute och åt. (Åt en underbar planka..men UTAN champinjoner, de jag va mest sugen på :( ... ) Så nu är de väl bokat att de blir julafton hos mamma som vanligt, sen julaftonskvällen hos hans äldsta syster Cicci i stan. Juldagen blir lugn till kvällen då vi ska ut med hans kompisgäng sen annandagen blir hos hans mamma. :) Spännande att träffa folk från hans sida med. Vänner och så har jag ju aldrig träffat, bara hans syskon. Så håll tummarna för att jag gör ett bra intryck nu.. (ångest)

Dags för fotning!! Brb.

Puss


Fredag

Äntligen fredag! Tentan är över och bara några få uppgifter ligger kvar denna terminen.
Toffe va på julbord igår med jobbet och imorgon ska vi /Toffe, jag o Liam) på julbord med min pappa och Erica m familj i Finspångs slott. Ska bli riktigt mysigt och hoppas de små liven sköter sig.
Och snart är det jul också! 4 advent står redan för dörren på söndag. Så på måndag blir de nog att fixa granen.

Ikväll blir en myskväll med T och L, ska iväg o köpa mat när han kommer hem, sen blir de nog att korka upp o ta nåt glas till maten. Mumma! :)

Har alla de lika strassigt som mig nu inför julen eller finns det någon som bara sitter och njuter av att den snart är här och de har allt klart med både paket (de är jag klar med!), gran, bak o julmat?! Avundas dem isf..även om det finns en lite charm med julstressen och all trängsel.

Puss

KARL EFTERLYSES!!

Japps, så e de... Har förlagt min karln nånstans.... Tror han är i garaget. Eller..okej då.. Han ÄR i garaget..men stackars jag då som är ensam här hemma?! Hmm.... Men han gav mig ett gott skratt i natt iaf. haha Inte lika roligt när man återberättar de men han försökte iaf schasa bort hunden (en nakenhund) för jag va irriterad på henne när hon låg o slickade på sig själv (värsta ljudet jag vet och äckligt) O de slutade med (5 min senare) att han låg halvt utanför sängen o putta på henne med en liten bit papper(för han va för lat att resa sig upp o jaga bort henne) medans hon glodde på han som han vore dum i huvudet o han smått irriterad på att hon inte brydde sig! Haha jag tjöt i 10 min efter de!! Så sjukt roligt!

Så nu kan ni föreställa er hur skräckinjagande min pojkvän e! Haha han kan inte ens skrämma en NAKENHUND!!!! Moahahahahha

Gossip Girl

Ja....de har gåt tnågra dagar nu sen senaste avsnittet av Gossip...men erkänn de va de BÄSTA på länge?!? Så sjukt bra! Inte nog me de..idag dumpade senaste sesongen ner i brevlådan så jag kan sitta o njuta av föregående avsnitt som varit. :D den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge! (i princip)

Älskar denna underbara serie o blir nästan lite stött av att de jag hatar i serien e ihop med de jag älskar. typ Jenny o Chuck! Bläääää för Jenny!! O Nate o Wanessa..menar va HÄNDER?! En idiot med en snygging. Men kanske skenet bedrar. de e ju dock ändå bara skådisar ;)

You know you love me. Xoxo...

Julen är här

Ja snart iaf. Julkänslan har kommit över mig totalt nu. Synd bara att alla "måsten" tar över så mycket av de härliga. Sånt som man inte vill veta av under den tiden på året..som tentor, uppgifter, seminarium osv osv. Så allt blir lidande och bara halvdant gjort. Lägenheten går under, tomtarna saknas breve ljusstakarna och paketen ska slås in. Men kommer väl en tid för de med :)

Tur jag har världens underbaraste son, pojkvän, vänner och familj som gör allt jobbigt så mycket lättare!

Fick en riktigt vacker text av min älskade Sofia i hennes blogg här om dagen som fick tårarna att fukta ögonen rejält. Så för att visa att våran vänskap är riktigt verklig tänker jag utmärka henne i min blogg med!

Sofia Ruby Mironidis.
En helt underbar vän som funnits för mig i många år. Även om starten i våran vänskap inte va den bästa (men ganska komisk) så vet jag att vad som än skulle hända nu så finns hon för mig och jag för henne. Vill aldrig förlora henne som vän och hon är en av dem som betyder mest i mitt liv. Älskar dig gumman!! <3 Vi har gått igenom mycket ihop, roliga som tragiska saker. Inget undgår en riktig vän!

Sofia Ruby Mironidis



Kärlek till livet

I morse vaknade jag med ett leende på läpparna. På ena sidan låg en underbar pojkvän o höll om mig och på den andra sidan så hade ja min älskade son som höll min hand i sin och sov så gott bara ett barn kan göra.
Så full med energi startade jag dagen med att fixa de mesta som hängt över mig, städat, diskat, satt upp ljudanläggningen som Toffe kopplade in igår och gjort rent i buren till de små djuren i köket. Nu ska jag bunkra upp med vitlöksmarinerade chaminjoner och en film med Liam innan min andra älskling dyker upp och idag i normal tid. Stackaren jobbar över så mycket så ser han knappt om dagarna.. Men idag så!! :D

Och snart nalkas julen. Ska försöka få tag i en gran till helgen tänkte jag och baka lite peppisar och kanske lussebullar om tiden räcker till. Sen måste vi ju ut o åka pulka i Vibjörnsparken också.
Älskar julen och mitt liv!!

KÄRLEK <3



Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0