Misshandel...japps, det är sant..Tjejen är ja och barnet är Liam.. :(

FOLKBLADET 1/10 2009

Misshandlade exet

FINSPÅNG
En 20-åring tog på torsdagskvällen med sig sin 19-årige kamrat för att hämta saker hos ex-flickvännen i Finspång. Enligt polisanmälan slutade det med att 20-åringen slog kvinnan och knuffade ett barn.

Bråket gällde saker som paret ägt gemensamt och som mannen ansåg att han inte fått betalt för. 20-åringen är nu misstänkt för två fall av misshandel samt egenmäktigt förfarande. Kamraten är misstänkt för medhjälp till egenmäktigt förfarande. Männen greps på E 4 vid 19-tiden på torsdagen.

 

NT 1/10 2009

Kille angrep x-flickvän

Finspång

Två killar 19 och 20 år gamla, greps på torsdagskvällen misstänkta för misshandel och stöld.

 Det var den 20-årige killen som tagit med sig sin kompis för att åka hem till sin före detta flickvän. Planen var att hämta några grejer han menade var hans. Besöket blev våldsamt och tjejen fick ta emot både knuffar och slag. Killarna hann dock inte så långt ifrån platsen innan de greps av polis.



Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0