På fötter igen snart och ett STORT GRATTIS till Sofia, mig o Shahin

Ja, nu har de gått en tid men känner väl sakta med säkert att jag börjar komma på fötter igen efter allt som hänt. Dock med en hel del hjälp från vänner, familj o även läkaren. Har hållt mig borta från omgivningen senaste tiden. Har blivit skola o sen hem o ta hand om Liam och på helgerna har jag o Liam varit med Shahin (Liams pappa) o med våra familjer. Så har varit lugnt. Grattis i efterskott får jag skriva till Sofia som även anordnade en underbar fest den 7/11 med maskerad. Va jätte roligt :D
O sen ett grattis till mig själv som blev 24 igår, så nu kan jag inte säga jag inte är vixen längre...*suck*
Grattis i forskott till Shahin också som blir hela 23 (!!!! haha) den 27/11 :)
*framför en famfar*
Nu ska jag snart bege mig ut, sitter här i Shahins rum med Liam, Shahin o hans bror och för stunden även hans mamma som tittade in. Men som sagt ikväll blir de feeeeest med Sofia o sen ska vi möta Shahin o hans kompis ute. Så natti natti o på återseende.
Puss


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0