Gott nytt år!

Gott nytt år alla älsklingar!! Puss/ Ida

GOD JUL!

Nu sitter jag mätt o trött hos mamma. Har ätit massa god julmat ihop med familjen och en del släkt. Saknar dock Shahin som åkte till Brasilien igår morse och blir borta till den 3 jan... Va förbi hans föräldrar igår och lämnade en blomma o sa god jul till dem.
Känns tomt utan honom här, första gången på länge som jag gjort något utan att han är med. Hade en lill-jul i söndags hos hans färäldrar där vi åt lite julmat och bytte julklappar. Fick en underbar morgonrock av dem som redan blivit min bästa vän på kvällarna. :) Vad jag fick av Shahin tänker jag inte säga men va de va de finaste man kan tänka sig och jag blev överlycklig! Utöver de har julen än så länge bjudit på massa paket, bla ett wii från shahin till Liam och massa leksaker. Än återstår att tomten ska komma h it, och jag tror han dyker upp inom kort ;) Så bäst jag förflyttar mig till tv:n där alla barn kollar på Kalle Ankas jul och väntar spänt.
God jul alla och Gott nytt år!!
Puss // Ida


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0