Min lilla ängel

Kom på att många bilder jag tagit inte ligger uppe, som när vi va och badade med familjen och Liams pappa här i Finspång. Så gör en liten uppdatering innan det är dags att börja med kvällsmaten.
Kram

   
Bad i Mäseln

  

Meiioos ass o studio :p

Bilder från studion

 


Meiioos ass...haha förlåt vännen men kan inte låta bli att lägga ut den som straff för du skämde ut mig. Hade ett o annat fyllekort på dig med i kameran men sparar de till något annat tillfälle då jag behöver dem :p haha

Stockholm

Ja....då sitter man på bussen hem från sthlm. Har tillbringat mig helg där, träffa vänner och min kusin. Så blev grönan med Felicia sen utgång med grabbarna. Fick äntligen se Meiioos omtalade musikstudio :) Riktigt musikt, roligt o få vara där även om soffan inte va den största o sova i haha ;) Ska lägga upp lite bilder därifrån med men blir sen när jag kommit hem.
Liam har med tanke på min lilla tripp varit hos mormor hela helgen. Bada o lekt och varit på utflykter o levt ett riktigt prins liv. heheh så får se om han ens vill följa med tråkiga mamma hem sen :)
Har iaf varit riktigt roligt och skönt med en semester till huvudstaden. Men som man säger...borta bra men hemma bäst.
Ska bli skönt o komma hem igen ändå....handla, fixa god mat o mysa med lillen som jag saknar massor nu efter tre dagar från honom. De längsta jag varit ifrån honom.... :(

Något jag kommit på under resan med är att jag måste ta och köpa mig ett par hörlurar till datorn för har bara radio på min mobil och det är smått jobbigt och leta kanal efter vart man kommer med bussen.... haha Hade varit perfekt med musik så jag kunnat koppla bort folket med STORA problem som sitter bakom och breve mig....så sjukt högt de pratar och slår på stolen och skriker och Gud vet vad...riktigt irriterande är det iaf...
En annan sak jag lärt mig är att gå på gröna lund o klackar när man redan har skoskav är inget jag gör om..Så nästa gång åker skavsårsplåster och ett par bättre skor med ner i väskan.

Kram kram

Midsommarfirande

Kors i taket, sol o varmt hela dagen :D Man ska inte klaga alls.. va helt underbart firande i Grytgöl dr vi kollade på Polustuståget, dansade runt midsommarstången, fikade och allt va man nu gör. Sen åkte vi hem till mamma där vi grillade och fikade med tårta och jordubbar och massa gott. :)

Så en dag sent nu, men GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!!

        

Imorgon är det midsommar :)

Jaha, då har de gått ett år sen vi firade sist i regnet. Va ska man tro...att det här året bryter traditionen på ett kraftigt ihållande regn någon gång precis under själva firandet så alla springer som gaseller med jackor, filtar och paraplyer över huvudet för att unkomma så mycket som möjligt av regnet på flykten till bilen?? Jag tror inte de...så packar med mig ombyte och regnskydd imorgon :)

Idag va Liam och jag ute (i regnet) och plockade blommor till kransen som han ska ha imorgon och sen handlade lite till kladdkaksbaket jag ska ge mig på imorgon fm. och ta med till Grytgöl där vi ska se på de traditionella Polustuståget, dansa kring stången och fika ihop med familjen, släkt och vänner.  Sen blir det middag hos mamma med den goda midsommartårtan uppå de :) Perfekt hehe

Såg kort på Liam från förra årets midsommar, så liten han va. Inte ens året så han kröp omkring i gräset och drog sig upp mot allt han hittade som var värt att utmana en klättring på. :D

Kram på er alla och glad midsommar!

Förresten..Liam lärde sig det mycket användbara ordet..KACKELACKA idag haha han älskar att säga de :D

 Midsommar 2008

Extreme makeover Liam

Japps, idag åkte lockarna på han, igen. Gjore ett försök att samla ut håret men nej..han ser för larvig ut och de finns ingen ordning alls på håret.. Så idag åkte de. Lite före och efter bilder här under. Vet inte vad som va bäst, ostyrsliga lockar eller en kort frilla. Men nu är de borta iaf och han ser ju inte dummare ut iaf haha

Kram

Före:

   

Helnöjd Liam blir klippt



Efter fick jag en heltossig lite unge som bara fulade sig framför kameran haha

 

snabbgenomgång av det som hänt

Efter lite klagomål från några att jag uppdaterar dåligt så gör jag en snabbgenomgång på vad Liam och jag gjort sen sist. :)

 29/5 va vi på Finspångamarken efter dagismaskeraden o då fick Liam en hajballong och popcorne, åka karusell o fiska i fiskedamm. :) En riktigt lyckad dag i de fina vädret.

3/6 va vi ute i lekplatsen här på gården. Blev en kortis då vädret inte va de bästa och det snart blev oväder så vi snabbt fick springa in.











4/6 skämdes Liam bort lite med en hoppborg som jag blåste ihjäl mig på då jag kom på jag inte hade något att pumpa upp den med. Tog två timmar kan jag upplysa alla om...non stop blåsning...
Sen fick han en stor pool med rutschkana och fontäner..haha men upptäckte den va för stor för våran balkong så den måste ner på gräset för att kunna användas..lite tråkigt men inte direkt jobbigt egentligen eftersom jag bor på bottenplan :)
 

Sen till idag då...regn regn regn.....sååå tråkigt väder..men på med regnkläder o sen ut....fast vet inte..visst va de väl mysigt en stund..men när skorna började läcka in och de plaskade om fötterna när man gick..då va de mysiga borta o regnet som piskade ner blev bara irriterande och kallt... Men lite bilder innan humöret vände på oss iaf :)

      

Sommarlov snart

Nu är skolan snart slut för denna terminen, bara ett kort möte på måndag också sen sommarlov!
Haha roligt att säga de igen..sommarlov..hehehe...va inte igår man hade de liksom :)

Annars har veckan varit lugn...va i stan en sväng igår och träffade Liams pappa en timma ca..sen vidare till stan där jag mötte min klasskompis Helene så vi åt lunch o gick på stan en sväng sen blev de fika o iväg till skolan. Liam somnade så fort vi kom till skolan haha så roligt va de där liksom. Men lika bra de, kunde jag hämta min tenta och prata med läraren i lugn och ro utan att jaga barn i föreläsningssalen.

Städat och tvättat har jag gjort med. Nu ska jag iväg o hämta min älskling på dagis sen ska vi till Finspång centrum o fixa lite saker innan de blir hemgång.

Kram


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0