Underbara, underbara Du

Plötsligt hamnade jag mitt i en film! Trodde inte sånt va möjligt, men nu vet jag att de går!
Speciellt när man träffar världens mest romantiska o underbara person!
Om de första 5 min ska vara avgörande för att kunna visa sig själv...så sabba jag mig totalt genom att stå o gapa och samtidigt alldeles för påverkad av lit för mycket vin under kvällen..
Men jag hoppas o jag hoppas för livet, att jag inte sabba de (eller sabbar det). Får se vart de bär av i helgen igen... Då drar jag dit...till stora staden till R. Upp till bevis nu Ida, du är bättre än du är med 1.5 flaska vin i kroppen!!! hehehehe (+några drinkar)..... Sabbar jag detta så blir jag såååå lack på mig själv!
Håll tummarna!!
Kram //


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0