Längtan

Äntligen, känner ett begär efter att börja skriva på min blogg igen. Så med min pojkväns hjälp ska jag fixa till min sida så den får makeover och sen drar jag igång.

Livet har ändrats för mig sen sist. Har en underbar pojkvän från USA som så fort han får alla papper klara ska flytta hit till mig. Har haft honom hemma nu sen 9maj men veckorna går fort och den 20 juli åker han tillbaka igen... Kommer bli många långa dagar och månader innan allt är klart inför flytten... Tur att det finns telefoner och skype :D
Mer om det vartefter.

Nu ska jag ta och njuta av min första kväll på min minisemester som jag la till för en vecka sen. Kände jag behövde det. Sen skuttar jag in i min riktiga semester från 1 juli. Ska bli underbart och hoppas på bra väder med så vi kommer till stranden mer än en gång denna sommaren :)

Ha en trevlig kväll alla. Skickar iväg ett inlägg på facebook när jag drar igång på riktigt.
Tills dess får ni ursäkta lite spridda och udda inlägg om allt och inget.

Kramar


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0