På så grymt bra humör..måste va solen :D

Känner mig nästan som en ny människa :) En del saker börjar se ljusare ut, tex vädret som varit helt underbart senaste veckan!! Jag som inte alls är vintermänniska njuter som bara den nu och vårkänslorna börjar härja fritt i min lilla kropp.. (som för den delen går på diet och hårdträning nu inför sommaren). Ska på jobbintervju imorgon vid 10:15 i Norrköping på hotel president för ett företag, hoppas på att få jobba för dem, lönen är väldigt bra så håller verkligen tummarna för mig själv!

Sen sist jag skrev har jag hunnit med en sthlm resa med Sofia. Va o lyssnade på Tokio Hotel i gloden, shoppade och festade. Bodde hos min moster de dagarna, jätteroligt att träffa henne och kusinerna :) 

Denna helgen har i övrigt varit lugn. Umgåtts med mamma och mina småsyskon. Idag tog vi alla en promenad ner till vattnet och tillbaka, så fint att gå där och solen stekte på riktigt ordentligt :) Sen gick vi in o tog en välförtjänt fika med kladdkaka, glass, manadriner o bananer samt jordgubbspaj. Mumma!

Känner mig dock lite tom idag, va länge sen jag umgicks med S...(en hel vecka haha) Så känns lite konstigt att inte sett honom denna helgen. Men imorgon ska han ha Liam när jag år på intervju så hoppas han är på bra humör då så jag slipper åka därifrån med ett dåligt humör jag med. Har verkligen försökt visa mitt vanliga jag för honom igen, känns som han sett mig i botten så länge nu så tror knappt han minns hur jag faktiskt är som person. :/ Är ju inte ragata på heltid egentligen... ;)

Nej, dags att ge Liam en stor KRAM och massa gos nu. Han kom så fint utklädd här till prins och gav mig en kram och en puss. Tror han är minst lika myssugen som jag är just nu! Så pass på..pussmaskins varning!!

XoXo/ Ida 


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0