Communicare

Communicare...ett jobbcolage. Så illa tvungen är man att gå hit för att få ut några pengar från kommunen. Som om det inte är illa nog att man är arbetslös, man måste visa det för folk också... suck...
Så nu sitter jag godtroget här, ska lyfta luren snart och ringa till Securitas för att boka in ett studiebesök. Tur jag har talets gåva iaf när det gäller sånt, annars hade det hela varit både jobbigt och tråkigt, nu förblir det bara tråkigt.

Men som sagt bokade in en resa till min barndoms-ö Gotland här om dagen. Känns skönt att få komma dit igen, så nu håller vi bara tummarna för en tryckande sommarvärme. :)

Lilla Liam blir snart tre år, men innan dess ska lillebror fylla 4år, vilket han gör den 26maj!
Ska ta lite nya kort på Liam och lägga ut. Han växer så snabbt... riktigt duktig är han på att sjunga med. Kan nästan hela sin skiva med barnlåtar med rätt text och allt. :) Fast just nu är lilla snigel favoriten och hörs flera gånger om dagen hemma. Lite fint avslutar han med att kittla mig på magen när han sjunger.. "annars tar jag DIG" hehe..så söt!! <3

Dags och ringa kanske.

XoXo/ Ida


Fika på stan..men vart e sommaren?

Tog en liten tur med Liam till stan igår, handlade lite kläder till mig själv. Blev grymt nöjd faktiskt!
Idag ska jag ta en fika med sofia! Skönt att vara barnfri en stund med, lillen är ju på dagis nu så passar på att ta en låååång fika. :) Bokade resa till gotland igår med. Drar iväg 1.5 vecka i juli. Ska bli riktigt skönt!!! Blir Liam och jag som åker iväg, skönt att komma iväg själv med honom. Men givetvis finns både mina föräldrar, småsyskon, storasyster med familj och även storebror med familj på plats när v i kommer ner! Eller..åker samma båt som bror, trevligt med familjen som sällskap! :):) Längtar redan!! Nej, dags att dra sig mot stan, Sofia väntar väl snart.

XoXo/ Ida


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0