Vart man än kollar nu så ser man dem..

Människorna som förbrilt letat fram halsduk, mössa och vantar. Tror inte jag såg en människa igår utan något av de. Men jag håller med, jag är en av dem, nu åkte min mössa fram också och halsduk eller min jacka med stor krage är ett måste! Snart blir de väl vantar med. Liam har redan börjat med allt sånt. Mössa, fleecetröja under jackan och överdragsbyxor och ibland även tunna vantar.
Så nu är de bara inse fakta.. Vinter är på väg och den kommer med stormfart! Ber dock till Gud att den inte blir lika hemsk som förra året. Har lovat mig själv att aldrig mer önska mig mer snö på vintern, för de fick jag nog av förra året när jag fick skotta fram bilen flera gånger om dagen, få starthjälp 50% av gångerna och sen sätta mig fast på parkeringar och be om hjälp av starka karlar som kunde knuffa på bilen så jag kom loss. Helt värdelöst!
Så detta året blir de snökedjor till bilen om vintern ser ut som den gjorde förra året. För vad önskar man minst när snön piskar som nålar och kylan biter in på bara benen hur mycket kläder man än har på sig...Jo, att man sätter sig fast med bilen eller får problem med den! Som om det inte är jobbigt och plågande nog att behöva skotta fram den och skrapa rutor med våld trots medel som ska göra jobbet lätt.
Nej, tacka vet jag sommaren!
Har redan skrapat rutor denna hösten och de gör pinan påmind...
JAG VILL HA EN SNÄLL VINTER MED LAGA MYCKET SNÖ!!


Uppdatering

Oj...såg att jag inte bloggat på 1 vecka nu! Illa illa..
Lite har hänt under veckan iaf.. Tino va jag tvungen att sälja, så han åkte i fredags till Mariestad där han får de kanon! Och i lördags hämtade jag min nya pärla Keisha. En Siberian Husky tik. Helt underbar! Ska lägga ut bild någon dag på henne.
Igår blev min bil lagad så nu låter den inte längre som en raggarbil wiiiiii :D
Va även iväg för att kolla vart min wii-konsol tagit vägen som jag lämnade in på lagning i början av aug.. (andra gången jag är där och frågar efter den) Och de visar sig att den inte ens är ivägskickad!! Blev så arg att jag tog hem den igen, fortfarande trasig givetvis... De sa att de skulle ringa mig eller skicka ut ett brev om den inte kunde skickas iväg och hörde jag inget hade de skickat den. Orsaken till osäkerheten va att de skulle plocka fram min garanti i deras system. Men nu visade de sig att JUST DEN informationen va BORTA för de nyligen bytt system och då hade en del försvunnit. Och SJÄLVKLART mitt wii!! Ja va ska man säga..
Dagens ris skickar jag till Viberga, Finspång för otroligt dålig stil helt enkelt! TVÅ MÅNADER nästan utan att de kunde höra av sig och erkänna sitt misstag!!! Tycker att när de är så duktiga och tappar bort sån information så får de skicka iväg den gratis ändå! Är ju inte MITT fel att de bytt system och tappat information! Suck...

Sen fick jag chocken när min studierektor mailade mig och sa att tentan är den 5 okt ist för den 24 okt! PANIK!! Där sprack hela min plan som jag lagt upp för att hinna bli klar till tentan. Nu är de råplugg varje dag, 3 dagar har jag på varje område och de är 3 områden jag ska kunna.. Hälsa, Etik och Lärande. Teoretiker, lagar mm. Jätte kul att stressplugga in sånt! Not...
Men men...får väl skylla mig själv.
Så nu måste jag fortsätta med de. 
XoXo 

Välkommen till världen Tindra!

Klockan 14:41 föddes en liten tjej på vrinnevisjukhuset i Norrköping. En liten Tindra, min systerdotter.

Säger stort grattis till min älskade syster Erica och Jimmy till deras dotter och ett stort grattis till Nova som blev storasyster!

Önskar Tindra all lycka i den nya världen. Välkommen hit!

Stora kramar från MOSTER <3


Förlossning

Ja, de stämde, efter några timmar hemma hos min syster så fick de tillslut åka iväg till förlossningen och då med väldigt kraftiga och långa värkar. Led faktiskt med henne i slutet, inte lätt att se någon man älskar ha så ont..
Va ju aldrig med och såg värkarbetet när Nova skulle födas eftersom jag precis kommit hem med Liam från bb. Men nu har man upplevt de också :)
Är så stolt, förväntansfull men också nervös för hur hon har de och hur de ska gå.
Håller alla tummar och tår jag kan och önskar Erica och Jimmy all lycka till på förlossningen!


BEBIS ÄNTLIGEN PÅ VÄG?! :D

Åhhh min syster ringde nyss och bad mig komma och hålla henne sällskap då hon hade haft ont i magen hela natten och fortfarande hade de till och från. Lite rädd är hon, "känns inte som med Nova"..men sammtidigt hade ju ju knappt ont i värkarbetet som jag hade som typ va döende haha
Så håller tummarna för att den 2 dagar försenade bebisen nu äntligen ska komma till oss!!
Pojke eller flicka? Hade jag inte vetat de bara va en hade jag sagt en av varje. Men något säger mig att de är en lite flicka till..även om jag så fort jag skrivit de vill säga en pojke.
Vet nog ärligt inte..ska bli jätte spännande!
Jag ska bli MOSTER IGEN!!


Tino

Nu har våran lilla Tino kommit hem. En blandning av chihuahua och dvärg pinscher. Storlek som en chihuahua typ fast kropp som en pischer. Jätte söt :)

Så här kommer en smygtitt på honom.

 

22:00..

Ja, nu måste jag erkänna att de pirrar i magen på mig. Larvigt va?
Liam ligger och sover nu, va en pojke full av förväntan inför morgondagen som tillslut decka ihop här i soffan till svamp bob fyrkant.
Jag själv ska också ta och krypa ner i sängen nu. Va lite duktig och betalade räkningar här precis och insåg att pengarna försvinner snabbare än man vill, som vanligt. Tänk va skönt de skulle vara att ha någon annan som betalade alla räkningar och utgifter...haha typ någon gubbe som sitter på flera miljarder och inte vet vad han ska göra av dem. Ja drömma kan man alltid...
Sov gott alla! Och håll tummarna för mig och Liam imorgon!

Kramar

Imorgon smäller de!

Äntligen har jag hittat de jag letat efter! Helt perfekt! Så imorgon blir de en låååång resa dit sen hem igen. Är så glad! För att inte tala om Liam som styr runt här som bara den i ren upphetsning :)
Men skit lär jag få. Av familjen. Men men ... de är vana och kommer över de med tiden.
Imorgon får ni alla se!

Remember me

Nu har jag sett den.
Bara några minuter in i filmen sprutade tårarna på mig och blev inte bättre under filmens gång. För att inte tala om slutet som va de sorgligaste jag sett på länge!! En riktigt vacker och tänkvärd film, men som kräver en stor uppsättning näsdukar. Hissar filmen högt både för grymt skådespel och för en riktigt fin handling.
Inget för den känsliga dock då filmen verkligen är hjärtskärande. Så avrådde faktiskt min känsliga syster att se den. Hon skulle få vätskebrist av allt gråtande, speciellt när hon nu är höggravid och full av hormoner som gör som de vill.


Glömde...

GRATTIS till min syster Erica, hennes sambo Jimmy samt dotter nova och den lilla i magen som jag har satsat på att den ska ut den 3 sep! (13 sep är datumet enligt mödra) Ni sålde erat hus idag! Och med ett bud lååååångt över förväntat! Så glad för eran skull!!
Nu återstår bara flytten till nya villan, en förlossning, födelsedagar, jul och nyår innan ett nytt år träder i kraft ;) Haha, för att inte tala om att samtliga ska ske inom loppet av en månad (bortsett från jul o nyår då)
Håller alla tummar för er! Och självklart finns jag här som barnvakt, stöd och flytthjälp!

Fotomodellen ;)

Här kommer de nya korten på Líam som jag lovat lägga ut. Världens finaste lilla son har jag!

  

Sen gårdagens utflykt till hästen såklart. Han är inte alls rädd, vill borsta och kratsa hovar och när han rider ska han bara trava :) Spring hästen! Hoppla!

 

Hiss eller diss

Gud va jag känner mig duktig ibland! har tagit tag i massa saker idag som jag behövde göra. Inte så viktiga saker dock men ändå hehe. Har tagit nya kort på Liam innan han åkte till dagis som jag lovade lägga upp under dagen, vilket blir ikväll.
  Sen har jag fixat nytt lösen till min spotify så nu måste jag bara ladda ner lite listor igen. Så känner sig någon manad o snäll att dela med sig av sina så tackar och tar jag emot med glädje!
  Jag har fixat lite till med min blogg, lagt in två små länkar, kategorier, välkomsttext o visningsbild. Hoppas ni märker någon skillnad, jag blev nöjd iaf :) Vill ni bli länkade från min blogg kan ni skriva en rad så lägger jag in er. 

Nu ska jag unna mig att se filmen jag inte hann se igår kväll -  Remember Me.. med Robert Pattinson. (Twilight kändisen för er som ligger lite efter eller missat det totalt) På tal om filmer, nu när jag sett Clash of the titans så måste jag erkänna en viss besvikelse.. trodde den skulle vara bättre. Kändes som en upprepning av Percy Jackson fast sämre. Inte dålig, absolut inte, men ingen jag skulle köpa. Så hiss eller diss? Måste nog hissa Percy och dissa Clash och the titans 

 HISS!        DISS!


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0