MIN BLOGG UPPHÖR

Japps,så är det. Nu lägger jag ner bloggandet. Kanske öppnar upp en ny blogg någon dag,vem vet.
Tack alla som läst och följt oss!
Kramar

Va sjutton... Är de dags för mera otur nu?!

Japps, så illa är det... Men först till lite roligt.
Målade ju om min köksmöbel vit och nu är den torr och fin och vi har invigt den. Jätte nöjd!!
Har fått iväg en hel del kläder och skor på tradera så för de inropade pengarna fick Liam en ny cykel som han bara ÄLSKAR! Så idag blev de många vurpor med den...inte lätt att lära sig bromsa när de går för snabbt. Men skam den som ger sig :)
har även börjat dra lite med Keisha, går rätt bra, hon har lite svårt att förstå att hon ska dra och inte stanna när hon får tryck i selen, men med mycket uppmuntran så kom hon nog på tekniken idag när hon drog Liam på cykeln en liten bit!
Till de tråkiga.. Min bil tappade gasen idag... Trodde jag hade fel med bensinen, men den blev bara värre o värre, åkte till Statoil men de hade inte fått in klagomål från fler så kunde inte va de (tankade där igår) Körde i en rening i bränsletanken men när jag startade bilen och tryckte gasen i botten så hände inget mer än att varvmätaren gick ner och bilen kom inte en meter. Men mycket övertalning och kärlek och varningsblinkers tog vi oss några hundra meter till en parkering där mamma fick komma och hämta oss. Och där står bilen ännu. Ska flytta den imorgon och kolla upp felet. Pappa trodde på stopp i nåt filter.. Men jag har ingen aning. Får se om mirakel kan ske :)
Med saknad i hjärtat fick vi samåka till badhuset där vi ändå hade en mysig och rolig dag ihop med mamma och mina småsyskon. Sen blev de lunch på O´learys :) Mumma.
Nej, dags att krypa ner i sängen. Får se om de blir en cykeltur till mamma imorogn om vädret tillåter eller vad som händer.
Natti natti! Kramar

   


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0