Första advent

Åh vilken mysig dag de blev! :) Började med att Toffe gav sig ut i snöovädret för att köpa hem färskt bröd o massa gott till frukost som vi svullade på länge o väl :) Sen drog vi oss alla tre ut för att möta upp mamma med familj samt hennes sambos föräldrar nere på centrum där de hade julmarknad. Så Liam o min lillasyster ville rida på hästarna som fanns där nere, fullt utsmyckade med täcken och tomteluvor. Sen blev de fiskedamm för alla barn innan vi började kolla in de små stånden. Inget direkt att köpa men mysigt ändå med en stor näve full med julkänsla :) Lyckat trots de stora massorna med snö och vinden som blåste så man blev kall in på benen. Men tacka vet jag termobyxor o stora vinterutstyrseln med mössa, vantar, halsduk och termojacka!
Sen gick vi till Mariagården (kyrkan) för att fika. Jättemysigt!
Kvällen avslutades med film och en god grekisk sallad. Helt perfekt!
I lördags gjorde vi tacos ihop och drack lite vin. (jag drack lite vin iaf) hehe.
Så måste erkänna att mitt liv just nu är heeeeelt perfekt! :D

Kramar

Köksrenovering

Nu är mitt kök i stort sett klart :) Blev en tapet med engelska tidsskrifter. Sen har jag bytt alla handtag på dörrar och skåp o lådor etc. Så bara lampan i taket som fattas. Till och med julgardinerna kom upp nu så det är klart infr advent. Så mysigt :)
Hittat en sen länge tillbaka som är i genomskinlig plast från Bolagret för 1100:- Den skulle sitta perfekt i mitt kök!
Så nu är nästa projekt den öppna spisen i vardagsrummet. Ritningen är klar så bara material som ska inköpas och sen börja bygga!

 

Tvättstugan

Åhhh va jag hatar att tvätta! Somnade vid typ 4 inatt och skulle upp vid sju för o tvätta.. Men när Toffe klev upp halv sju för att dra till jobbet så ville jag bara somna om! Så nio drog jag igång med tvätten. Klant som jag är så glömde jag givetvis att vidra på torskåpet fullt med tvätt...så de gick på den lilla tiden som va kvar från förra tvätten (ca 10 min)...Blev jätte glad när jag insåg att jag inte bara hade två maskiner tvätt som precis fick plats i badrummet...jag hade ett helt torkskåp med!!
Så nu ligger de massa tvätt och väntar på att få hängas upp och torka. Helt värdelöst klantigt av mig! Blir så trött på mig själv! :/
Så nu blir de film sen måste jag plugga o fixa lite här hemma. Sen kommer Toffe hem senare ikväll så då blir de väl lite lördags mys i soffan innan sängen kallar..TIDIGT ikväll.
Kramar

Gossip girl

Ledsen de dröjt så länge med inlägget om Gossip girl.
Ni som missade förra veckans avsnitt måste se de på webben! Cuck har ju skrivit in sig på samma skola som B (givetvis) och dominerade henne totalt! Va hon än planerade så va han steget före. Visade sig senare i avsnittet att en av B´s följeslagare tjallar till Chuck så han kan förstöra hennes planer..
Men som vanligt så segrar rättvisan och de båda blir avslöjade och de skämmer ut sig. Dock råkade Blair försäga sig om Jenny så nu försöker Chuck få tag i henne igen för att hämnas på B. 
Sen har vi ju den mystiske flickvännen till Nate som gör allt för att hämnas på S åt en kille som sitter inne. Men är han verkligen hennes bror som hon säger?! Tror knappast de, de låter mer som hennes älskling sitter inne och allt runt omkring bara är en lek. Spänning spänning!!
Många intriger i ett enda avsnitt, kan inte skriva ner allt här men de va ett smakprov på förra veckans avsnitt till er som missade de. På söndag klockan 19 på kanal 5 går nästa avsnitt av stapeln.
MISSA INTE DE!!

Xoxo


Rosa bandet

Glömde nämna...
Som ni kanske sett har jag ett rosa band i ena hörnet för att visa att jag stödjer rosa bandet och vill påminna er om att också göra de. Alla bidrag är mycket uppskattade och om alla hjälper till så kan forskningen drivas framåt och cancern övervinnas! Tveka inte nästa gång ni ser en insamlingsbössa eller sitter vid datorn, skänk en slant eller klicka in på hemsidan och hjälp till! En dag kanske det är DU som drabbas, om inte så hjälp de som gör de...

Vill ni ta del av bandet i eran blogg eller på eran hemsida kan ni höra av er.
Klicka på de rosa bandet uppe i hörnet eller kolla in hemsidan nedan för att läsa mer och lämna ert bidrag. 
Hoppas ni också stödjer rosa bandet, de gör jag!

http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/ 


 

 


Ny design

Som ni förhoppningsvis ser så har jag suttit hela kvällen med att skapa en ny design på bloggen nu när vintern kommit och mitt sommar tema inte funkar så bra längre.
Så blev lite små ändringar som bakgrund, ny header, press.bild, en "gilla knapp" som jag hoppas ni trycker på för fullt framöver :) och sen lite fin dalande snö.
Hoppas ni gillar den!
Frågor eller funderingar kring min design eller helt enkelt hiss eller diss uppskattas och återkopplas.
Nu ska jag krypa ner i min säng som är helt tom ikväll :( men först blir det ett STORT glas med citronvatten!

BAMSE KRAMAR...

Stor röjning hemma

Hejsan!
Ja, då fick man ett ryck med vardagsrummet idag då. Blev en rejäl ommöblering så inte en möbel stod som den gjorde innan (bortsätt från min tv som sitter fast på väggen då. :) Är riktigt nöjd, så nu ska mitt stora vinterprojekt "öppen spis" dra igång. har vart sugen på en fejkad öppen spis länge, så nu blir de bygga av! Ska ha den i vitt gips med tegel som grund. Sen blir den full med långa, smala, tjocka, korta o färggranna ljus. :) denna "lilla" skapelse ska finnas under min tv. Kommer bli riktigt nice om jag lyckas vill säga :) Men skam den som ger sig. hehe
Lägger ut bilder när jag är klar med möbleringen sen. Nu blir det en vända till stan för koll efter nya dörr o skåps handtag samt färg o tapet till köket. Det ska också göras om givetvis :) Så temat där inne blir svart/vitt o grått. (va tanken) Så en mönstrad svart/vit tapet eller en vitmålad vägg med en radig tapet satt vågrätt ist blir de som jag tror nu. Lite sugen på en vit tapet iof med typ ett stort vitt träd på.. ska bara hitta den också haha.
Ja, som sagt många tankar att bolla med, men tror att hur jag än väljer att göra så kommer de bli hundra gånger finare än nu :D

Pussar

Kärlek

Är det jag som börjar känna längtan efter julen nu..eller är det faktiskt så att Ida har gått och blivit kär?!
Hmm...ja, det återstår att se. Kombinationen av att mörkret kommit och kylan tränger sig på ihop med alla julsaker som finns i affärerna, sällskapet av honom om kvällarna och hans mysiga famn att krypa in i med en kopp varm glögg. Finns det något bättre??
Ur högtalarna spelas mysmusik (är grymt sugen på att köpa mig ett piano och klinka på)


http://www.youtube.com/watch?v=iGDRnejG6WI

Så fin låt..för att inte tala om denna..!

http://www.youtube.com/watch?v=udvlZ_B-Ai8

Och igår va det Gossip girl igen! Återkommer med ett inlägg om de.

Pussar

Hej igen!

Japps, nu öppnar bloggen upp på nytt i hopp om att oönskade läsare lagt ner snokandet av mitt o Liams liv.
(dvs hans pappa för att va ärlig)

Så nu blir de massor av skrivande om mig o Liam o våra nära o kära o mycket mer!

Bara lägga sidan som en av era favoriter o hålla er uppdaterade på massa matnyttigt o roligt läsande! (Hoppas jag iaf ) :)


Kommer öppna upp ett nytt område med, mitt älskade Gossip girl. Så för er som gillar serien lika mycket som mig eller för er stackare som missat den serien helt... LÄS! 

Sov gott så hörs vi imorgon igen!

Pussar 


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0