Hemma fix och djurkoll

En bild säger mer än tusen ord sägs det, så lägger ut lite bilder på helgens händelser. :)

  Nytt soffbord och ny tv-bänk samt nya hyllor och lite annat smått o gott :)

 besök på tropicariet på kolmårdens djurpark. Liam tyckte det var jätte spännande med alla konstiga djur, men lite läskigt när det regnade och åskade hos krokodilerna. Roligast va nog aporna och denne lilla sköldpadda som han hittade :)

XoXo / Ida

Glad Påsk!

Sitter hemma hos mamma och smälter all påskmat vi ätit idag. Hade buffé men massa gott, sen tårta såklart! En intensiv men rolig dag ändå..lite små sur på S som sitter i soffan och låtsas vara intresserad av hockeyn som de andra grabbarna tittar på... Inte för han sitter där alltså..utan av andra orsaker. 
Längtar massor till nästa helg när jag ska till sthlm o träffa R och festa.  

Nej, hade visst inget skoj att skriva. Glad påsk på er alla! XoXo


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0