Tröst shopping

Jaa...hade ju planerat att åka till sthlm denna helgen. Men när planerna blev ändrade i sista sekund så bestämde jag mig för att ja roligt här hemma! Så drog med min klasskompis Kristina på stan eter skolan, fikade med te och kladdkaka med grädde, sen blev de en runda på stan. Köpte först ett par gråa leggings på mq...ett par till mig och ett par till min syster som fyllde 27 igår :D Sen blev det en kofta...skiiit snygg, lång, grå och en plommonfärgad tunika,båda från mq också samt ett stelt armband. Sen vidare till Sisters där jag köpte ett snö halsband till mig och ett diddi armband till min syster.
På väg till Vila för att köpa min jacka fick jag för mig att jag skulle ha ny mobil med...så in på onoff o köpte samsungs nya touch mobil i rosa..tvärfin :D Sen blev det Vila för att köpa min jacka och halsduk jag kollat på länge. Sen en bukett med rosa rosor och brudslöjor till syster. Sen hade jag inte tid för mer. Tror inte jag glömt något nu..
Sen åkte jag och hämtade Liam på dagis, vidare till min systr och åt jordgubbar och klass och lämnade paketen och blommorna. Träffade Anna och hennes lilla son Robin där med..så bokade in en grillning ed dem ihop me min syster och hennes sambo o dotter Nova. Så drog till affären, köpte biff och vitlökssmör sen hem till Anna och Ted o Robin för en lyckad grillkväll med rolig stämning, god mat och rött vin :D
Imorgon ska jag till hm och köpa min "måste" kläder och på söndag blir det badhuset med familjen :D
Kram

Ida like. Ett riktigt MÅSTE i skåpet nu till hösten!

 
Jacka från Vila 1300:-, som hittat!! Älskar den. Sen halsduken till som är med på bilden med. Mitt nästa måste-köp ihop med ett par skor jag hittta med.

Shopping med Louise o Liams pappa

Jaha..försökte få mig själv o må bättre genom ännu mer shopping...men icke....
Dock va de mysigt o få lämna bort Liam nån timma till hans pappa efter shoppingen o kunna sitta i lugn o ro o fika med Louise som är på besök i Finspång. Va riktigt mysigt iaf..snacka lite skit o spana på folk :)
Dagens inköp blev inte de billigaste...men va värt de och de va bara sånt han behövde..så inget man kunde komma undan ändå. Blev två affärer... Polarn o Pyret och sen H&M...PoP gick på ca 1800:- och H&M 1200:-..men som sagt..blev mycket kläder och nödvändiga kläder, så är nöjd :D
Men inte mår man bättre för de....saknar A så mycket... :( Riktigt jobbigt de här..
Kram

 

Orkar inte mer..

Hade en del roligt o berätta....men just nu känns de bara som hela världen rasat ner över mig o allt de roliga e som bortblåst.... Japps, jag vet...jag e på väg in i väggen...igen...
Är trött på mitt liv o mig själv...
Så tar en paus från allt..även bloggen.
Hörs när ja kan fejka ett leende igen.

Kram

Min dag i korta drag

Klocka ringer...typ 10 gånger..dags o gå upp. Väcker Liam, fixar frukost, fixar mig själv, klär på Liam. Iväg till verkstaden med bilen. Jagar Liam på parkeringen under tiden. Liam hittar en burk med pepparkakor i verkstaden som han börjar sätta i sig. Bilen blir klar, betalar, åker hem.
Liam är hungrig så en frukost nummer två åker fram. Liam vägrar äta utan kubbar iväg från köket..får duka av igen.. Gör mig i ordning för att åka till stan, Liam ska ha hårspray säger han så får ställa mig o fixa hans hår precis innan vi ska ut genom dörren.. Glömmer vart jag ställt bilen så får gå ett onödigt långt varv för att komma till den. Åker till Maxihuset.. Liam är hungrig men tänkte byta skorna först. Liam rymmer från affären, får jaga efter han o hinner precis ikapp honom innan några förbjudna dörrar stängs som han precis tagit sig igenom när jag kommer. Mäter foten o skon i affären, Liam sticker igen -  ut till soffan utanför, avslutar snabbt och säger jag tar en storlek större o hämtar den imorogn. Springer ut o ikapp Liam som är på väg mot maten. Glider in på apoteket, måste ha salva till ett myggbett han fått vid ögat som svullnat upp enormt. Under tiden vi pratar salvor öppnar liam plasten på ett tuggummipaket..dags att dra. Köper salva snabbt sen gå med snabba steg mot maten. Köper mat..Liam äter några pomme, klar. Han spelar allan, vägrar sitta stilla och charmar alla runt oss utom mig som skämms som en hund. Äter snabbt kalrt sen går vi vidare till HM.. Liam klättrar upp i skyltfönstret o håller på att välta en docka, hinner dra bort honom i sista sekund. Han fortsätter riva ner kläder från hängare..så dags att gå. Ger upp o går till bilen. Äntligen somnar han. Åker runt lite, njuter av lugnet.. Drar till skolan för o möta upp Helene. Väcker Liam och blir förvånad över en smärtfri visit i kafeterian med honom. Åker med Helene till sjukhuset pga Liams svullnad. Pratar med läkare, får medicin och går vidare till kvinnokliniken för att avboka en tid jag hade imorgon. Får vänta i väntrummet. Liam får horn i pannan. River ut reklamen i en reklampelare av papp... tar pelaren och går. Jag rusar upp och ställer tillbaka pelaren och reklamen. Liam leker lite sen tar han pelaren och går igen. Får rusa upp än en gång för att rädda den. Äntligen dags att komma in. Ska besöka toaletten..Liam trycker på larmknappen. Får inte av larmet så måste gå ut och be en sköterska om hjälp.. ALLA i väntrummet såg vad som hände.. Skäms och går snabbt på toa under tiden som jag håller Liam i armen hela tiden. Får komma i väntrummet igen. Lämnar Liam till Helene under tiden som jag pratar med sjuksköterska. Liam sliter upp dörren och kliver in, han vill vara med mig. Han pillar lite på gynstolen och ska precis till att börja dra i alla undersökningssaker när jag tar honom. Pinsamt igen.. Äntligen klar.. Går generad därifrån. Vilket jobb för att avboka en enkel tid... Åker hemåt. Stannar till på viberga i Finspång och trösthandlar lite. Åker hem, fixar mat och tvättar. De mesta smärtfritt. Lägger Liam och han somnar på en minut. 
ÄNTLIGEN KVÄLL!!! 

Ja..väääldigt korta drag...tog bort en hel del insidenter under dagen...men skulle jag skriva allt skulle jag få sitta hela natten. min lilla vilde. Nästa gång blir de att ta med vagnen och spänna fast honom i den. haha
Natti natti Kram

Bilder

Liams o min outfit idag. Allt nytt på mig, Liam har ny scarf o ny mössa :)


Sen lite övriga inköp jag gjort under veckan. Nöjd med allt iaf. :D Kolla o njut. Kram

oj...glömde..Liams nya höst skor..sjukt snygga!! :D

Shopaholic..jag?..japps

Ja....då har man spenderat en del pengar... igen
Vill itne räkna ut vad jag gjort av med på en vecka..men...de e fööör mycket hehe
Menar kolla listan...

En bil
en kjol
en klänning
två tröjor
en kofta
skor till liam
två scarfsar (ehh..stava??) till Liam
MASSA filmer
sorhandlat mat

De e vad jag köpt sen i...lördags hehe

Hittade finaste jackan på Vila...1300 kostar den..men de e de värt... Bara skor som aknas..vet va jag vill ha..ska bara hitta de rätta :D

Lägger ut bilder sen, inte orkat ta några ännu.. Men de kommer. Imorgon kanske

Natti natti. Kram

Ny design..igen

Japps, då svinen kommer fram i folk så blev de dags att radera de förflutna.
Tråkigt bara att de blev så här... gillade verkligen honom. Men redan igår skrev han dit ett stort F på sin sida på nattstad. F står då självklart för Frida. Kuuuul....

O han som bad mig följa med till gbg...säga upp min lägenhet o skaffa en trea till oss i Norrköping i höst...de skulle va han o jag livet ut. Han skulle aldrig röra någon annan, för fanns de någon i hans ögon som han gillade såg han ingen annan än den personen. O jag skulle känna tillit till honom för han hade inte känt så här på länge och han trodde inte han kunde bli kär igen men de hade han blivit i mig.... de e bara en liiiiten del av allt han sa senaste dagarna..INNAN han gick till henne och hade sex med henne och bytte ut mig mot henne.
Dagen efter va jag och Liam (som han för den delen va helt inne på o ta papparoll för och älskade) helt bortglömda o betydde inget för han.

Hur kan folk vara så sjukt grymma?? Förstår inte att jag tillät mig lita på honom. Borde förstått att de va för bra för o va sant. Han är fortfarande player, och av den värsta sorten.

Men återigen. Grattis Frida, du lyckades ta Anton från mig genom att få han i säng. Vilket jag inte hade gjort när vi sågs ännu, vilket jag idag är överlycklig för. Han menade verkligen allvar när han sa att de va viktigt för honom. Konstigt bara...att han sa till mig att han skulle bli sjukt ledsen om ja rörde någon annan. Att vi lovade varandra att inte röra någon för vi va ju typ ihop osv... Men allt är bara ord.

Stackars den som försöker charma mig nästa gång...lär varken ta åt mig eller tro på de orden..

Nu ska jag upp, äta frukost, träffa syster och sen dricka med Liams pappa här hemma. Alkohol läker alla sår sägs de ju...så ska testa o se om jag vaknar som en ny människa imorgon.
Kram

"Du och jag, ingen annan. Tillit" Timmarna senare gick han till en annan tjej.

Ja..de va de hjärtat...undrar hur många man har...tror jag börjar få slut på mina iaf.
Vilka lögner jag hört. Och sen säger han... Tänker fortsätta träffa henne o satsa på henne, bara för dig att acceptera o respektera. hahahaa....assåå...vem tror han jag är?
Men nu vet jag..att även den som tycks va snäll, pålitlig och som får en att verkligen lita på honom, är MINST lika stor skit som mina tidigare. Tur säger jag att han o jag inte hunnit gör något ännu. För då hade jag bara känt mig smutsig nu. Men kanske är de allt hänger på....kanske hade jag haft min Anton nu om jag släppt till när han va här? Frida gjorde tydligen de och de fångade hans hjärta mer än jag lyckades med. Grattis till henne. Efter 57 missade samtal under helgen han va här plus massa mess...så fick hon äntligen träffa honom igen och dessutom lyckades behålla han. Kul kul..
No trust, no tears, no boys. Its my new life. And i will live it till the day i die.

kram

112 - Min son har ramlat, jag tror han är förlamad!

Japps, så lät de idag här hemma...
Har upplevt min skräck idag. Liam klättrade upp i vagnen och vidare mot hatthyllan och ramlade i golvet.
Hörde hur hans cykelhjälm ramlade ner från hyllan, och efter kom en dov duns - tysnad sen en ledsen Liam. Dock inte hans vanliga gråt, som han har när han blir rädd eller slagit sig..utan mer ett tyst gråt. Ute i hallen ligger min älskade son på golvet, på sidan utan att röra sig. Lyfter upp han och upptäcker att han inte rör armen han legat på, bruten tänker jag. Sen ser jag han inte rör på någon arm, eller något ben. Nyper han hårt i foten, ingen reaktion. Tar han i min famn och ska bära honom till sängen. Han är heltslapp i kroppen, inte en rörelse, och huvudet bara rullar på kroppen, som de inte satt fast eller han hade någon stadga i de alls. Han har skadat nacken täner jag. Lägger ner han i sängen..han rör sig inte, bara gråter hest... då visste jag...min son hade brutit nacken och blivit förlamad. Jag va helt säker. Kastade mig över mobilen, ringer 112... min son har ramlat..jag tror han är förlamad. Efter ett samtal med dem i en fruktansvärd chock kommer räddningstjänsten hit. Eftersom han är så liten satte de ingen syrgas på honom utan uppmanade bara att han inte fick somna eller röa på sig. De svåraste va att hålla honom vaken, han va helt borta. Grät ännu men man fick ingen kontakt med honom... Efter en stund började han kvickna till och i samband med att ambulansen kom va han piggare och hade börjar röra på armar och ben och slutat gråta. Så de iaktog honom en stund, pratade med mig och sa att jag fick välja på att ta honom till akuten för observation eller observera själv hemma. Men då han upplevdes bättre så valde jag att va hemma med honom och ringa om det blev någon förändring.
Nu ligger han och sover här i min säng ihop med räddningsapan Flammy som han fick av räddningstjänsten när de kom.. Får se hur han mår när han vaknat. Han är svettig och varm nu men blir lätt varm när han sover. Så får se...uppkommer feber eller upplevd trötthet osv kommer vi besöka sjukhuset direkt. Misstänker en hjärnskakning på honom så minsta lilla jag ser som är avvikande kommer sjukvården kontaktas igen.
Men lovar...har aldrig varit så rädd. Folk pratar om chock...nu vet jag vad det är. Fick inte fram orden i telefonen, skakade och grät...
Så ett STORT tack till räddningstjänst som va här med mig - jätte trevlig personal som gav en enorm trygghet och lugn, ambulanspersonal som åkt från Norrköping i raketfart, min familj som ringt och varit i full beredskap på att komma eller vad som skulle behövas trots de alla jobbade.
Och ett ENORMT tack till min syster Erica som kom snabbare än blixten hit och stannade flera timmar. Kändes enormt skönt att ha någon här hos mig.
Och tack Anton för du bryr dig så mycket. Vet vi betyder grymt mycket för dig och de här skrämde dig. Gulligt att du bryr dig så och finns för oss i alla lägen trots avståndet. <3

Så....idag blev min mardröm sann...även om den slutade (hoppas jag) bra. Så va de en skräck. Hoppas jag inte behöver uppleva något sånt igen... min älskade son... :'(

   


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0