Panik på Åhlens

Ja, då har man överlevt ännu en shoppingrunda med Liam, Sofia o Kevin.
Åkte till stan igår för att ta en fika med Sofia o Kevin, och givetvis blev det i samma veva ett varv på stan efter de! :) Men det är helt otroligt att man håller ihop som förälder... Lovar  det är inte lätt när ens son med världens glädje hittar en svart hand/axelväska han glatt uttrycker sin kärlek till genom att krama den hårt och säga..wooow!! Fin!! Tyvärr blev den kärleken kortvarig då handväska inte stod på inköpslistan den dagen.
Skrik och tårar, ja en förtvivlad Liam helt enkelt, va vad jag fick med mig ut ur den affären.. *suck*
Så inget stan för mig idag utan åkte hem till min syster o lättade på hjärtat, åt massa mumma mat o annat skoj.
Avslutade kvällen här med att få en kraftig hjärtinfarkt när Liam stolt fick på en film och deras hemma bio högtalare på maxvolym. Intro till Pingu (piping som Liam säger) är inget man vill höra på högsta volym en torsdagskväll när magen är mätt och huvudet på väg att varva ner till tempo 'dags att sova'

Nu ropar Liam på mig att jag ska komma o äta glass. Så..dags att lyfta på fläsket o palla sig ut i köket o hålla syster o son sällskap.

XoXo// Ida

Mycket har hänt...

Från att ligga på toppen till att nå botten på bara några dagar.
Trodde allt hade löst sig och att jag börjat må bättre igen, men skenet bedrar.
Mår sämre nu än jag gjort på länge. Vill bara förvinna bort, men de går ju inte.
Har iaf tagit beslutet nu att ge upp de jag hade, eller trodde jag hade, och gå vidare på egen hand.

På lördag ska jag ut med min älskade Sofia och göra stan osäker, festa bort allt tråkigt som tynger mig och vakna upp som en ny människa. Lättaste sättet att gå vidare är ju ändå att ta stegget och tillåta sig göra de, så då är de dags!

När man pratar om trollen så ringer han. Har väl vaknat precis, bakfull efter att han varit ute med sin polare igår. 

Nej, nu ska jag ta och roa mig lite med Liam, Nova, min syster och hennes Jimmy. 

Har förresten färgat håret. Mahognybrunt. :) E kanon nöjd! Får se kort så fort jag laddat över allt från min kamera till någons dator. 

Puss 

Snökaos

Åkte in till stan igår för att träffa Sofia en stund och Liam ville lämna en teckning han gjort till Shahin så va förbi hans företag en stund också. Men sen när vi skulle åka hem insåg jag att de va kaos på vägarna och i stort sett  omöjligt att ta sig hem... Inte alls roligt, bilen släppte fast man körde i 50... Så blev att ringa Shahin så han slutade tidigare på jobbet sen åkte vi hem till han och sov där. Nu har vi ätit frukost och slappat. Shahin o Liam rullar runt på golvet på en gigantisk boll och ser ut att ha galet mycket energi båda två. Själv skulle jag kunna gå o lägga mig i sängen igen o dra täcket över huvudet. :)
Sen blir de nog att åka till Sofia en sväng igen innan man ska försöka sig på att åka hem lite försiktigt.
*gäsp* Jaa....va ska man säga om de där två små pojkarna här breve? Den ena värre än den andra. hehe

Dags att ta ner dem båda på jorden igen nu. Puss

Förvirrad

Tänk om alla svar kunde vara självklara så man slapp o känna som jag gör. Vet inte vad som är rätt o fel längre. Men det får väl tiden avgöra.

Sitter nu hos Sofia o pratar ut o försöker få en rätsida på saker o ting.
Innan va jag hos Shahin o träffade han o hans mamma. Han kom ju hem igår så hela gårdagen tillbringades med han o hans familj hemma  hos dem.

kram

Nytt år, nya möjligheter..men saknaden är stor..

Ja då har ännu ett år passerat. Skönt måste jag säga, detta året ska inte drabbas av massa katastrofer utan förlöpa lite mer smärtfritt. Fast har ju hänt en del bra saker också år 2009. Shahin kom ju in i Liams o mitt liv. :) Och jag har kommit hans familj väldigt nära, speciellt hans mamma, känns underbart :D Det var nog de bästa med hela året, att han kom till oss. <3 Kom även iväg till Gotland några dagar i somras, va länge sen ja va där så va riktigt skoj! Har fått tillbaka den nära kontakten med Sofia igen vilket också är underbart! Älskar dig gumman <3 Liam har växt och utvecklats massor under året, min lilla pojke bärjar bli stor nu...

Ja..lite kortfattat om några bra saker som hänt mig iaf. :)

Nu sitter jag hos mamma, firade nyår här ihop med familjen, min syster med familj o min moster o två kusiner. Va riktigt skoj! Fast saknar ju Shahin väldigt mycket... Nu har han varit i Brasilien sen den 23/12..o fortfarande är de 2 dagar kvar tills han kommer hem.... :( Men de går väl fort..kanske..

Nu ska jag kolla film med Liam o mina småsyskon.
Puss på er!

 


Mitt namn är Ida Ahberg, jag är 25 år och bor i ett litet samhälle ca. 3 mil från Norrköping ihop med min underbara son Liam, 3år. Jag studerar på Linköpings universitet till sjuksköterska, en utbildning jag trivs kanon med.
I bloggen kommer jag skriva om Liams och mina äventyr, dela med mig av våra skratt och tårar, våran ilska och glädje. Kanske känner ni igen er i det jag skriver. Min frustration och vardag har jag märkt kan vara mycket roande för andra, speciellt när jag sliter mitt hår och bara vill göra som min trotsiga treåring, lägga mig på golvet och skrika.

Trevlig läsning!





OBS! Allt material på denna sidan är mitt, så kopiera inte eller ta ifrån mig. Allt är skyddat av Copyright-lagen.
RSS 2.0